Een cadeaubon bestellen – Kies zelf de waarde

Cadeaubonnen

Wil je iemand een bijzonder fotoproduct cadeau geven, maar weet je niet wat hij of zij precies voor wanddecoratie wil? Dan kun je er ook voor kiezen een cadeaubon van Nikkel Art te bestellen. Geef je een cadeaubon van Nikkel Art, dan kan de ontvanger deze bon aan een fotoproduct naar keuze uitgeven. Dit kan bijvoorbeeld een foto op canvas zijn, maar ook een mooi fotobehang / wall murals, een foto op plexiglas of een foto op aluminium. De cadeaubon van Nikkel Art is het perfecte cadeau voor iemand die je blij wil maken met een mooi fotoproduct, zonder zelf dit product te moeten kiezen.

Kies zelf de waarde van jouw cadeaubon

Bestel je een cadeaubon van Nikkel Art, dan kun je zelf kiezen hoeveel geld er op deze bon moet staan. Je kunt een cadeaubon aanschaffen van 25 euro, maar je kunt ook een bon kopen met een waarde van 50 euro, 75 euro, 100 euro of 150 euro. De minimale waarde van jouw cadeaubon van Nikkel Art is 25 euro. De maximale waarde van jouw cadeaubon van Nikkel Art is 500 euro. Dit betekent dat je alle bedragen kunt kiezen die tussen de 25 euro en de 500 euro liggen.

Lees ook:  Fotobehang

Een cadeaubon bestellen

Wil jij een cadeaubon van Nikkel Art bestellen? Dan vertellen wij je graag hoe je dit doet. Eerst ga je naar de juiste pagina op de website, namelijk de pagina met cadeaubonnen / Categories. Hier kies je een ontwerp voor jouw cadeaubon. Je kunt een standaard ontwerp kiezen, maar je kunt ook een ontwerp kiezen voor kerst, nieuwjaar, Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag. Heb je het ontwerp voor jouw cadeaubon gekozen, dan ga je naar de volgende stap. Nu kies je de waarde van jouw cadeaubon.

Heb je de waarde van jouw cadeaubon gekozen, dan vul je jouw naam in bij ‘van’. Nu geef je aan voor wie de cadeaubon is, door zijn of haar naam in te vullen bij ‘naar’. Heb je de juiste namen ingevuld, dan kun je een persoonlijke boodschap schrijven. Deze boodschap wordt op het kaartje van de cadeaubon gedrukt. Je mag maximaal 200 tekens gebruiken om jouw persoonlijke boodschap te schrijven.

Tot slot kies je hoe je jouw cadeaubon wil geven. Je kunt de cadeaubon per pdf krijgen en uitprinten voor de ontvanger, maar je kunt de cadeaubon ook direct naar de ontvanger sturen per e-mail. Heb je aangegeven hoe je jouw cadeaubon wil geven, dan kun je jouw bestelling bevestigen en de cadeaubon betalen. Na het betalen van de bon, krijg je het pdf met de cadeaubon voor wallpaper murals om de bon uit te printen of wordt de cadeaubon direct per mail naar de ontvanger gestuurd.